Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha devimsel bir etki elde edebilirsiniz.

Bunun katı silsile bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi dokumalabildiği ciğerin imdi henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit renge uyumlu renkler kucakin sizlere aşağıdaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye birebir renkler muhtevain antrasit renk tonları yan alsa da bu renk ile biriyi rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı nefes alabilir kılmak namına balkı detaylardan hamil alabilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da mekân sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini sömürmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle hoş bir atmosfer oluşturan beyaz zehir rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sebebiyle kullanıcıların her hamle hoş ve davetkar oluyor.

Kampanyalardan sebeplenmek yürekin 6563 sayılı kanun kapsamında ışıklandırma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Şimdi, konut dekorasyonunda gri ile alay malay kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri hane dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, başlayalım!

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her goldfix mekan için ayrı bir esir yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit goldfix rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler ortada elbet asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kadar renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği özümleme ederken vesair renklerle tam bir entegrasyon sineerisindedir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri tutmak lüp genel tasarımına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden sprey boya antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page